Maastricht Airport

Taxi Maastricht Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Dortmund Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Maastricht Airport

Over luchthaven

Het vliegveld van Maastricht, ook wel Maastricht-Aachen Airport genoemd is een van de grotere vliegvelden van Nederland. Het vliegveld ligt in de gemeente Beek langs de A2 en ligt zo’n acht kilometer ten noorden van Maastricht. Het vliegveld is al sinds het eind van de tweede wereldoorlog in gebruik. Maastricht Airport heeft jaarlijks ruim tweehonderdvijftig duizend passagiers. Maastricht Aachen Airport maakt ook gebruik van Private Aviation: u kunt landen of vertrekken met een privé vliegtuig.