Over ons

Top Taxi Nijmegen biedt u kwalitatief vervoer aan tegen een lage prijs. Wij zijn actief in de regio Nijmegen, maar rijden geregeld door het hele land.


Over ons

Top Taxi Nijmegen is een modern vervoersbedrijf met een duidelijke visie. Wij vinden dat er meer verwacht mag worden dan enkel transportatie, daarom bieden wij unieke services. Wij geloven ook dat de auto die u ophaalt een extensie is van het bedrijf, daarom werken wij enkel met hooggekwalificeerde en representatieve chauffeurs en bestaat ons wagenpark alleen uit Mercedes-Benz E-klassen of hoger.

Beoordelingen

Hellen Berends

⭐⭐⭐⭐⭐

Al vele jaren maak ik gebruik van de taxiservice Top Taxi Nijmegen. Ze zijn geweldig!; altijd vriendelijk, altijd op tijd, en echte gentlemen. Met mijn moeder van 95 is Naim zelfs een keer 1,5 uur op het vliegveld van Dusseldorf gebleven, omdat ik gevraagd had “haar goed over te dragen aan de speciale hulp”. Top Taxi Nijmegen betekent old school echte service!, waar vind je dat nog? Bedankt! Gelukkig dat er nog mensen en bedrijven bestaan zoals jullie.

Julia Mecking

⭐⭐⭐⭐⭐

Maak al jaren gebruik van dit vriendelijke taxi-bedrijf. Naim is een aardige man die altijd voor mij klaar staat als ik op korte termijn een taxi nodig heb. Daarnaast ziet de auto er altijd keurig netjes uit! Ook nu ontremd de Corona-situatie heeft Naim voorzorgmaatregelen genomen in de taxi waardoor een veilige rit mogelijk is.

Rashim Charles

⭐⭐⭐⭐⭐

Voor een rit naar Eindhoven Airport heb ik Top Taxi Nijmegen geboekt. Zeer aan te raden, keurig op tijd in een mooie auto en een gezellig gesprek in de taxi gehad!

Nab Mal

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik wilde 20:00 van mijn bestemming worden opgehaald. De taxi stond ruim van te voren voor de deur. De chauffeur was erg professioneel en vond het een fijne rit. De volgende keer zal ik weer door Top Taxi Nijmegen wilden worden gebracht.

Luuk S

⭐⭐⭐⭐⭐

Zeer tevreden over mijn taxirit bij Top Taxi Nijmegen. Professioneel en vriendelijk bedrijf!

Lies Everkes

⭐⭐⭐⭐⭐

Vriendelijk personeel, staan achter hun werk wat ze doen. Staan zo goed mogelijk voor je klaar. Fijn taxi bedrijf. Een aanbeveling. Ga zo door, Naim…. 👍😉. Groetjes, Lies.

Voorzorgsmaatregelen COVID-19


Wij nemen uw en onze gezondheid uiterst serieus. Daarom hebben we extra maatregelen getroffen om deze te waarborgen.

Hieronder een lijst met voorzorgsmaatregelen:

  • Al onze chauffeurs zijn volledig gevaccineerd.
  • Onze voertuigen worden met hoge regelmaat schoongemaakt.
  • Ieder voertuig is voorzien van speciale “bubble” spatschermen
  • Er wordt voldoende afstand gehouden.