Keulen-Bonn
Airport

Taxi Keulen-Bonn Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Keulen-Bonn Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Keulen-Bonn

Over luchthaven

Keulen-Bonn Airport is een middelgroot modern vliegveld dichtbij de steden Keulen en Bonn. De luchthaven vervoert jaarlijks ruim twaalf miljoen passagiers en een aantal tonnen aan vracht. Op de luchthaven van Keulen is ook de Duitse ruimtevaartorganisatie DLR gevestigd, onderdeel van de Europese ESA. Vanuit Keulen-Bonn Airport kunt u naar honderddertig bestemmingen vliegen met meer dan vijfenvijftig luchtvaartmaatschappijen.