Rotterdam
Airport

Taxi Rotterdam Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Rotterdam Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Rotterdam Airport

Over luchthaven

Rotterdam The Hague Airport is sinds 2006 het een na grootste regionale vliegveld van Nederland. Het vliegveld ligt in de Zestienhovense Polder, ten noorden van Rotterdam. In 1956 werd het vliegveld aangelegd. Ondanks dat de luchthaven maar één start- en landingsbaan heeft, vervoeren ze ieder jaar meer dan één miljoen passagiers. Het vliegveld is erg goed bereikbaar met openbaar vervoer en een taxi kan u afzetten bij de Kiss & Ride vlak voor het luchthavengebouw. Zodra u de terminal verlaat, staat de taxi meteen links van de uitgang geparkeerd.