Zakelijk

Top Taxi Nijmegen vervult ook veel zakelijke ritten. Of het nu gaat om vervoer naar uw werk, of het vervoeren van een gast of klant. Wij zorgen voor luxe en comfort.


customer pickup

Klanten
pick-up

Wij geloven dat het voertuig dat uw klant ophaalt een extensie van uw kantoor is. Daarom zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs professioneel te werk gaan. Behalve onze gekwalificeerde chauffeurs, maken we ook gebruik van luxueuze voertuigen die vanzelfsprekend sprankelend schoon zijn. Het is ook mogelijk om de rit van te voren of naderhand af te rekenen om deze vlekkeloos te laten verlopen.

personal account

Persoonlijk
account

Maakt u gebruik van onze zakelijke diensten? Profiteer dan van extra voordelen door een gratis persoonlijk account bij ons aan te maken. U ontvangt dan minimaal 15% korting op de standaard prijs. Met een persoonlijk account is het ook mogelijk om achteraf te betalen, u ontvangt dan een factuur per mail.

long distance

Langere
afstanden

Reist u grote afstanden? Top Taxi Nijmegen verzekert u van een plezierige en comfortabele rit. Naast onze uitstekende services bieden wij ook kortingen aan voor langere afstanden. Neem contact met ons op om te zien wat we u kunnen aanbieden. U kunt ook een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

pricing

Tarieven

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!