Lelystad
Airport

Taxi Lelystad Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Lelystad Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Lelystad Airport

Over luchthaven

Tot 1993 heette Lelystad Airport nog Luchthaven Lelystad. Het is een vliegveld dicht bij Lelystad in de provincie Flevoland. Vanaf 1973 werd er voor het eerst officieel gevlogen vanaf Lelystad Airport. In 2015 heeft de Schiphol Group toestemming gekregen om het vliegveld massaal uit te breiden naar een van de grotere regionale vliegvelden van Nederland. Lelystad Airport is de grootste luchthaven voor General Aviation in Nederland: voor lesvluchten, rondvluchten, vliegtuighuur, vliegtuigonderhoud en andere activiteiten kunt u terecht bij Lelystad Airport.