Taxi Dortmund
Airport

Taxi Dortmund Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Dortmund Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi dortmund airport

Over luchthaven

Luchthaven Dortmund is de internationale luchthaven van Dortmund in Duitsland. De Duitse luchthaven heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een klein regionaal vliegveld tot een belangrijke luchthaven in Noordrijn-Westfalen. Sinds 2017 hebben ze ieder jaar ruim twee miljoen passagiers vervoerd, wat niet te bedenken was op het moment van de oprichting van het vliegveld in 1925. De check-in desks van het vliegveld vindt u op de eerste verdieping en er is gratis wifi over het gehele vliegveld.