Weeze
Airport

Taxi Weeze Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Weeze Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Weeze Airport

Over luchthaven

Weeze Airport is een vliegveld in Duitsland dicht bij Goch, net over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen en drieëndertig kilometer ten zuidoosten van Nijmegen. Het is populair geworden onder Nederlanders buiten de directe regio omdat er in Duitsland minder hoge belastingen worden geheven en er voornamelijk budgetmaatschappijen vanaf vliegen. Een gedeelte van het vliegveld wordt jaarlijks gebruikt voor dancefestivals zoals Q-Base en Parookaville.