Taxi Schiphol Amsterdam
Airport

Taxi Schiphol | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Schiphol!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Schiphol

Over luchthaven

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en één van de belangrijkste luchthavens in Europa. Het vliegveld is al sinds 1920 in gebruik. Het vliegveld ligt in de gemeente Haarlemmermeer in het zuiden van de provincie Noord-Holland. Het oude Haarlemmermeer is drooggelegd voor de bouw van Schiphol, dus eigenlijk ligt Schiphol op de bodem van het vroegere Haarlemmermeer, ruim vier meter onder zeespiegelniveau. In de vroegere Haarlemmermeer zonken veel boten, daarom kreeg het de naam Schip Holl of Scheepshol. Hol betekent hier ‘graf’. De luchthaven is een erg indrukwekkende plek voor veel mensen aangezien de luchthaven zo groot is: 104 luchtvaartmaatschappijen vliegen naar 327 directe bestemmingen in 98 landen.