Münster
Airport

Taxi Münster Airport | Ga zorgeloos op reis en boek direct uw taxi van en naar Münster Airport!


Top service

Met de top service van Top Taxi Nijmegen heeft u gegarandeerd een comfortabele en prettige reis naar het vliegveld toe en weer terug. Top Taxi Nijmegen zorgt ervoor dat u ruim op tijd bij de luchthaven bent zodat u zo relaxed mogelijk aan uw reis kan beginnen. Wij zorgen ervoor dat de communicatie altijd duidelijk is, zo sturen wij u een berichtje wanneer we bij het vliegveld zijn om u op te halen en komen wij u tegemoet bij de juiste aankomsthal.

mercedes benz

Scherp tarief

Top Taxi Nijmegen hanteert altijd scherpe tarieven voor kwalitatief vervoer. Daarnaast kunt u profiteren van extra korting door uw rit van tevoren in te plannen bij ons, zo kunnen wij namelijk een efficiëntere dienstregeling voor u inzetten, en daar profiteert u van!

Gaat het om zakelijk vervoer?

Ook dan hebben wij scherpe tarieven en gunstige voorwaarden. Klik hier om verder te lezen over de dienstverlening van Top Taxi Nijmegen.

Taxi Münster Airport

Over luchthaven

Luchthaven Münster ligt ongeveer achtentwintig kilometer ten noorden van de stad Münster, Noordrijn-Westfalen. De luchthaven zelf ligt in de gemeente Greven, dicht bij de provinciegrens. Dagelijks vertrekken en landen er vijfendertig vliegtuigen. Er worden tweeënvijftig bestemmingen aangeboden door zeventien verschillende luchtvaartmaatschappijen. De populairste bestemming is Antalya, een stad in het zuidwesten van Turkije. Er zijn veel Nederlanders die vliegen via Münster aangezien het dichterbij is dan Amsterdam Airport Schiphol.